Inschrijven

De Haagse Horeca Beurs is dé plek waar ondernemend en ambitieus Den Haag elkaar ontmoet. Tijdens de tweedaagse beurs presenteer je jouw merk en product aan horeca-ondernemers, -managers en -medewerkers en kom je zo gemakkelijk in contact met nieuwe leads, klanten en samenwerkingen. Daarnaast is het ook het uitgekeken moment om jouw huidige netwerk te onderhouden. Bij jouw deelname aan de beurs krijg je de kans om jouw netwerk persoonlijk uit te nodigen met een gratis code tot de beurs. Zo vergroot je jouw netwerk en versterk je jouw merk.

Ook in 2024 zal de Haagse Horeca Beurs in de Grote Kerk plaatsvinden. Wil jij jouw merk hier presenteren aan de horeca van Den Haag? Dan is nu jouw kans.

Na de succesvolle editie van Haagse Horeca Beurs 2023 openen we weer onze inschrijvingen voor deelname aan de beurs 2024. Met een grondplaats tijdens de twee beursdagen presenteer je jouw merk direct aan jouw doelgroep. De bezoekersaantallen groeien elk jaar enorm en bestaan uit horecaondernemers, -personeel, chef-koks en investeerders die ieder hetzelfde doel delen: de onderneming klaarstomen voor horeca seizoen 2025.

Mogen zij jouw merk hier niet missen? Inschrijven voor deelname aan de beurs is hieronder mogelijk.

  Factuurgegevens

  Praktische gegevens beursdag

  Pakketten

  Goud € 985,00

  Zilver € 690,00

  Socialspakket € 75,00

  Lunchpakket dag 1 € 10,00

  Lunchpakket dag 2 € 10,00

  Stroom (per dag, per groep)
  < 3500W (€ 25,00 per dag)3500W - 7000W (€ 50,00 per dag)> 7000W (€ 75,00 per dag)Geen

  Extra's

  Gebruik keuken

  Gebruik eigen frituur

  Gebruik gedeelde koel- / vriesruimte

  Gebruik voertuig (zoals Piaggio o.i.d.)

  Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW, lunchpakket is excl. 9% BTW. Nadat de aanvraag is verzonden ontvangt u een offerte. Voor je inschrijving betaal je € 50,00 borg. Dit bedrag wordt na de beurs teruggestort, mits er gehouden is aan de huisregels.