Awards

De Haagse Horeca Awards zijn elk jaar dé highlight van de beurs. Hier ontvangen horecaondernemers hun welverdiende beloning voor hun harde werk. Dit jaar streden de horecaondernemers voor de titel van ‘Vriendelijkste Bediening’, ‘Beste Gebruik Noordzeevis’, ‘Beste Nieuwkomer’, ‘Haagse Signature Dish’ en ‘Mooiste Latte Art’.

Er is massaal genomineerd en gestemd. Toch kunnen we elke award maar één keer weggeven. Voor de categorie ‘Vriendelijkste Bediening’ viel Old Fashion Den Haag in de prijzen. Catch by Simonis won de award voor ‘Beste Gebruik Noordzeevis’ en Café Annabel won de award voor ‘Beste Nieuwkomer’.

Afgelopen editie hebben we ook de ‘Haagse Signature Dish’ en de ‘Mooiste Latte Art’ het leven in geblazen. Voor deze awards deelden Haagse (chef-) koks en barista’s hun Haagse Signature Dish en latte art. Degenen met de meeste likes werden uitgenodigd om hun gerecht en latte art live te creëren. Dit resulteerde in een toffe cook off in de showkeuken van Sligro en Rational tussen Het Balihuisje, D Cuisine en Sushiboy. D Cuisine overtuigde het ervaren panel met hun rode Noordzee mul met Haagse hopjes gember salsa en de heetste sambal van Den Haag.

Marin Kuiper van BlendOne toverde een heuse ooievaar in het koffiekopje van Roastfactory. Met melk van Queens of Dairy en het uitstekende koffieapparaat van Sanremo toverde Marin een glimlach op het gezicht van de jury met zijn Haagse ooievaar.

Categorieën van 2021

Winnaar beste nieuwkomer

Beste nieuwkomer 2021

Winnaar beste gebruik noordzeevis

Beste gebruik Noordzeevis

Winnaar vriendelijkste bediening

Vriendelijkste bediening

Winnaar beste gebruik noordzeevis

Haagse Signature Dish

Winnaar mooiste latte art

Mooiste Latte Art

Ook tijdens de 2022 editie van de Haagse Horeca Beurs zullen we de Haagse horeca en haar personeel in de spotlights zetten tijdens de Haagse Horeca Awards. Wat deze awards zullen zijn en wanneer er gestemd kan worden, houden we nog héél even voor onszelf. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie!